ÅBY DRAGONS

A.K.A AFFE VS WALLE

Hur ska det gå?

Kategori: Träning

I söndags var det träning! Det händer inte så ofta under säsongen med tanke på att vi har våra matcher på den träningstiden. Men veckans match spelade vi i tisdags borta mot Herrings vilket innebar att vi kunde träna i söndags. Det var väldigt roligt och framförallt jobbigt. För egen del gick de första övningarna sådär. Tvåmålet gick desto bättre. Sen kom straffstaffeten som jag förlorade. Dessutom var det väldigt jobbigt. Jag min vana trogen blev väldigt grinig och sur när det blir jobbigt samt att jag släpper in puckar. Jag har blivit sämre förlorare ju äldre jag blivit. Men samtidigt försöker jag då alltid ge mitt yttersta för att vinna så jag slipper bli sur och grinig. Vilket gynnar laget för det mesta.

Näväl, nu har vi bara två matcher kvar av grundserien och det blir tajt som fan! De fyra högst placerade lagen går till slutspel. Som det ser ut nu är det sex lag som kan komma bland de första fyra.

Lag Matcher Vunna Oavgjorda Förlorade Poäng Målskillnad







Åby 12 9 3 0 21 54
Dynamo 11 8 3 0 19 38
Flyers 11 8 1 2 17 29
Raid 10 8 0 2 16 59
Borås 11 7 2 2 16 43
Falkenberg 11 7 2 2 16 23

Om det vill sig riktigt illa kan vi missa slutspelet så vi måste spela på topp de två matcherna som är kvar. Det är tufft motstånd vi möter. Raid går som tåget i serien och Slottskogen borta är alltid en svår match.

Nu är det bara en träning kvar tills toppmötet mot Raid på söndag. Se nu till att pallra er ner till ishallen så vi kan få en riktigt bra träning.

Väl mött/Järnbristjournalisten