ÅBY DRAGONS

A.K.A AFFE VS WALLE

Corona ställer till det rejält... I min mentala hälsa

Kategori:

Jag hade mycket hellre skrivit ett fyndigt referat från gårdagens träning. Men nej, det var ju ingen träning då Corona har stängt ner hockey i västra götaland. Riktigt tråkigt. Detta är något som olika spelare i laget klarar olika bra. Det har grymtats på många håll, medan andra verkar ta saker mer med jämnmod. Adrian skrev bland anant "corona är ett riktigt slag i pungen" och ja, så känns det väl ungefär. Man viker sig dubbel och vill liksom inte vara med längre.
 
Dock tog Adrian och fler med honom tag i off-ice säsongen. Nämnde Adrian spelade på lördagen en runda golf tillsammans med Hansson och Bring (härlig boll ändå på något vis). Själv har jag försökt att styra lite padel och två söndag fram över är tanken att jag och Bodin ska ta oss ann Hansson-Bring. Rapport från dessa drabbningar kommer.
 
I övrigt är det väl lite av britternas paroll som gäller. Keep calm and cary on. Något annat kan vi inte göra. Änuu så länge så vet vi ju inget mer än till den 19 november och förhoppningsvis får vi gå på efter det, men troligtvis inte. Men OM så gäller det att hålla formen :)
 
Fortsättning följer.
 
//Walle
Kommentera inlägget här: